Γιατί οι μαμαδές λατρεύουν τα Mini Cutie;

Τζελ χεριών Mini Cutie

 

Πριν κυκλοφορήσει το Mini Cutie στην ελληνική αγορά, δεν είχαμε φανταστεί το μέγεθος της επιτυχίας που θα είχε σαν προϊόν ανάμεσα σε γονείς παιδιών μικρότερων ηλικιών, και πιο συγκεκριμένα στις μαμάδες!

Μετά από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του όμως, τις πρώτες μας συζητήσεις με μαμάδες μικρών παιδιών και τα πρώτα reviews για το προϊόν (όπως αυτό της Ολίβιας παρακάτω) είχαμε και εμείς με την σειρά μας την "Εύρηκα" στιγμή μας! Φυσικά και οι μαμάδες λατρεύουν τα Mini Cutie! 

Μία από τις πρώτες μαμάδες influencers που δοκίμασε το Mini Cutie και έγινε fan του προϊόντος ήταν και η Ολίβια Γαβρίλη!!!

Ολίβια Γαβρίλη - Mini Cutie

 

Γιατί όμως το Mini Cutie είναι το ιδανικό προϊόν για τις απανταχού μαμάδες; Για τους παρακάτω λόγους:

  1. Τα μοναδικά αρώματα του Mini Cutie δεν θυμίζουν σε τίποτα αντισηπτικό, κάτι που κάνει την χρήση τους μια ευχάριστη εμπειρία!
  2. Το Mini Cutie αφήνει τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα μετά από κάθε χρήση (τα μπλέ μπιλάκια που περιέχει δρουν σαν ενυδατικοί παράγοντες)! 
  3. H θήκη σιλικόνης μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε σχολική (και μη) τσάντα, κλειδιά ή όπου αλλού μπορεί κάποιος να φανταστεί, κάτι που μετατρέπει το Mini Cutie από ένα αντισηπτικό χεριών, σε ένα αξεσουάρ και φυσικά κάνει την χρήση του μια εύκολη υπόθεση!

Έχοντας όλα τα παραπάνω κατά νου, θέσαμε ως στόχο να βάλουμε τα Mini Cutie όσο πιο κοντά γίνεται στα χέρια των μαμάδων σε όλη την Ελλάδα και το καταφέραμε μέσα από τις συνεργασίες μας με επιλεγμένα φαρμακεία, με τα Hondos Center και τα Galerie de Beaute.

Ακριβή λίστα με περισσότερες πληρόφοριες για τα παραπάνω καταστήματα θα βρείτε εδώ

Και για όσες μαμάδες βρίσκονται μακριά από τα παραπάνω καταστήματα, τα Mini Cutie είναι διαθέσιμα online στο δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα!!!