Γιατί πρέπει τα αντισηπτικά χεριών να είναι βαρετά;

Και φυσικά η απάντηση είναι "δεν πρέπει". Και πολύ σωστά θα ρωτήσεις "οκ, αλλά γιατί είναι βαρετά;". Θα θέλαμε να έχουμε την τέλεια απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν την έχουμε. Παρ'όλα αυτά έχουμε κάποιες πιθανές απαντήσεις:  

  1. Κανείς δεν είχε πιστέψει μέχρι τώρα ότι ένα αντισηπτικό μπορεί να μην είναι βαρετό.
  2. Ακόμη και αυτοί που το πίστεψαν, θεώρησαν ότι δεν άξιζε να προσπαθήσουν για κάτι τέτοιο. 
  3. Όσοι το πίστεψαν και το προσπάθησαν, απέτυχαν.

Όποια και αν είναι η σωστή απάντηση, το σίγουρο είναι ότι ήταν πολύ δύσκολο μέχρι τώρα να ενθουσιαστείς με κάποιο αντιησηπτικό. Ναι, μέχρι τώρα. Γιατί πλέον υπάρχει το Mini Cutie. Τι είναι το Mini Cutie? Όπως ήδη έχεις καταλάβει είναι ένα αντισηπτικό χεριών, σαν κανένα από τα υπόλοιπα. Τι κάνει το Mini Cutie διαφορετικό;

  1. Tα αρώματα του που θα σε ταξιδέψουν, χωρίς να σου θυμίζουν νοσοκομείο.
  2. Το μικρό και cute μπουκαλάκι που θα σε συνοδεύει παντού.
  3. Η θήκη σιλικόνης που θα σου επιτρέψει να το κρεμάσεις στο backpack σου ή στα κλειδιά σου για να το έχεις πάντα μαζί σου.
  4.  Tα μπλέ μπιλάκια που θα λιώσουν στα χέρια σου και θα τα κρατήσουν ενυδατωμένα μετά την χρήση του αντισηπτικού.
  5. Εμείς, η ομάδα πίσω από το Mini Cutie που έχουμε στόχο να αλλάξουμε την εικόνα που έχει ένα από τα πιο βαρετά καθημερινά καλλυντικά!

Και επειδή θέλαμε να φέρουμε το Mini Cutie όσο πιο κοντά γίνεται στα χέρια σας, συνεργαστήκαμε με τα Hondos Center και τα Galerie de beaute! Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα με τα καταστήματα που έχουν Mini Cutie εδώ !

xxxx,

The Mini Cutie team