Οι 4 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δείς αυτές τις γιορτές!

Υπάρχουν 2-3 πράγματα που δεν μπορούν με τίποτα να λείπουν από τις γιορτές και το ένα από αυτά είναι σίγουρα οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που μας βάζουν ακόμη περισσότερο στο κλίμα των Χριστουγέννων! Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές που θα έπρεπε να βλέπεις χριστουγεννιάτικες όλο τον χρόνο για να τις δείς όλες. Γι'αυτό διαλέξαμε τις τέσσερις καλύτερες!

1. Μόνος στο σπίτι (Home Alone)!

Ίσως η μοναδική χριστουγεννιάτικη ταινία που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και σε κάποιο Top 5 για μη χριστουγεννιάτικες ταινίες. Η οικογένεια Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές, αλλά ξεχνάει πίσω κάτι πολύ σημαντικό...τον 8χρονο γιό τους, Κέβιν, ο οποίος μένει μόνος του στο σπίτι και αντιμετωπίζει δύο διαρρήκτες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι περισσότεροι λείπουν από την γειτονιά λόγω Χριστουγέννων. Μια ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δείς (αν δεν την έχεις δει ήδη 10 φορές:-) αυτές τις γιορτές!

 

2. National Lampoon's Christmas Vacation

Μια από τις πιο κλασσικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες, που διακωμωδεί τις οικογενειακές καταστάσεις που λίγο πολύ όλοι μας ζούμε αυτές τις μέρες.

  

 

3. Arthur Christmas: Ο γιός του Αϊ Βασίλη

Μία από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Όταν το επιτελείο του Αϊ Βασίλη ξεχνάει να παραδώσει ένα παιδικό δώρο, ο μικρός γιός του, ο Άρθουρ, αναλαμβάνει να το παραδώσει με τον πιο περιπετειώδη τρόπο. 

 

4. Christmas Carol: Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Ο γνωστός σε όλους μας Σκρούτζ πιστεύει ότι τα Χριστούγεννα είναι μια απάτη. Όμως αυτή τη φορά κάτι θα τον αλλάξει ριζικά...