9+1 μυστικά της γυναικείας τσάντας


Δεν είναι μόνο η σημερινή μέρα που γιορτάζεις και σε κάνει μοναδική και αξεπέραστη αλλά και κάθε μέρα. Κάθε μέρα που τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, που χαμογελάς, που κλαις, που πονάς, που ερωτεύεσαι, που αγωνιάς, που χαίρεσαι, που ελπίζεις, που αγαπάς, που μοιράζεσαι και αναζητάς το καλύτερο για σένα και γι αυτούς που αγαπάς.

Κάθε μέρα που φεύγεις από το σπίτι γρήγορα για τη δουλειά, το σχολείο ή τη σχολή παίρνεις μαζί σου τον απόλυτο σου σύμμαχο!

Την τσάντα σου! Το μαγικό αυτό εργαλείο που κρύβει με ασφάλεια και άκρα μυστικότητα όλον σου τον κόσμο. Σε εκείνη την τσάντα που κουβαλά όλα σου τα καθημερινά βάρη αλλά και όμορφες στιγμές και αναμνήσεις της μέρας.

Όμως τι έχεις στην τσάντα σου ως σύγχρονη και δυναμική γυναίκα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στη δική σου πραγματικότητα;


1. Το πορτοφόλι σου

Και όχι μόνο για shopping, αλλά γιατί θέλεις να είσαι πάντα ελεύθερη και ανεξάρτητη να ζήσεις αυτό που θέλεις.2. Το κινητό σου

Γιατί εκεί είναι οργανωμένος όλος ο προσωπικός, επαγγελμαντικός και κοινωνικός σου κόσμος.


3. Το κραγιόν σου

Που έχεις διαλέξει για εκείνην την ημέρα και σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση.


4. Τα gadgetakia σου (ακουστικά, power bank...)

Γιατί είσαι ενημερωμένη για ό,τι τρέχει στον digital κόσμο και ξέρεις καλά ό,τι με αυτά τα «αξεσουάρ» η ζωή σου γίνεται λίγο πιο εύκολη και γρήγορη. Γιατί θέλεις ανα πάσα στιγμή να βρίσκεσαι σε επικοινωνία με τους αγαπημένους σου, χωρίς καθυστερήσεις. Ή απλά θέλεις προς το τέλος της ημέρας να βάλεις τα ακουστικά σου και να αφεθείς στη μουσική που αγαπάς και σε κάνει να ονειρεύεσαι.


5. Υγιεινό (ή μη:-) σνακ

Γιατί θέλεις να είσαι υγιής και δυνατή, γεμάτη ενέργεια να φέρεις εις πέρας όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας σου.

 

 

6. Το ημερολόγιο σου

Γιατί καλό το κινητό αλλά η αίσθηση που σου δίνει το γράψιμο καθώς προσπαθείς να οργνώσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σού σου δίνουν μια αίσθηση διεξόδου και ανακούφισης.


7. Το αγαπημένο σου βιβλίο/περιοδικό

Γιατί με ένα βιβλίο μπορείς να μοιραστείς όλες σου τις κρυφές σκέψεις, να ζωντανέψεις συναισθήματα που είχες ξεχάσει και να ταξιδέψεις σε κομμάτια του εαυτού σου που δεν τα γνωρίζεις καν. Ξεκουράζεσαι, ξεχνιέσαι, ταξιδεύεις!


8. Mini survival kit

Γιατί πάντα θέλεις να είσαι φρέσκια και έτοιμη να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και το πιο γλυκό σου χαμόγελο όποιον κι αν έχεις απέναντι σου.


9. Mini άρωμα

Γιατί πολύ απλά: «Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον» Coco Chanel. Κι κάπως έτσι με μια βαθιά ανάσα θα σου υπενθυμίζει ποια είσαι και τι θέλεις.


10. Mini Cutie

Γιατί φροντίζει και κρατάει τα χέρια σου καθαρά και απαλά. Τα υπέροχα αρώματα του θα σε κάνουν να ξεχαστείς έστω και για μια στιγμή.

 


Και μην ξεχνάς…Γυναίκα σημαίνει Αγάπη.