ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

a

TI EINAI TO MINI CUTIE?

To Mini Cutie είναι ένα αντισηπτικό χεριών σαν κανένα από τα υπόλοιπα. Ιδανικό για την ζωή στην πόλη και για όσους ταξιδεύουν, το δημιουργήσαμε έχοντας κατά νου μικρά, χαριτωμένα πλάσματα (σαν και εσάς) που θέλουν να κάνουν την διαφορά!
a

ΤΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ MINI CUTIE?

Τα συστατικά που θα βρείτε στο Mini Cutie είναι: Water, Alcohol, Propylene Glycol, Fragrance, Carbomer, Jojoba ester, Linalool, Disodium edta, Tocopheryl Acetate, CI 19140, CI 16255, CI 15985, CI 42090
a

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ MINI CUTIE?

Το Mini Cutie μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με την θήκη σιλικόνης είτε χωρίς αυτή (απλά βγάλτε το μπουκαλάκι από την θήκη). Αν το χρησιμοποιείται με την σιλικόνη, τότε: ​ 1) Βγάλτε το μπιλάκι από την υποδοχή της σιλικόνης 2) Περάστε το λουράκι σιλικόνης στην τσάντα σας 3) Περάστε το μπιλάκι μέσα από την υποδοχή της σιλικόνης 4) Ανοίξτε το στόμιο και χρησιμοποιείστε το Mini Cutie Αν το χρησιμοποιείται χωρίς την σιλικόνη τότε απλά αγνοήστε τα πρώτα τρία βήματα :-)
a

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΜΠΙΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ?

Τα αγαπημένα μας μπλε μπιλάκια είναι υπεύθυνα για την ενυδάτωση των χεριών σας και κάθε φορά που χρησιμοποιείται το Mini Cutie, θα λιώνουν στα χέρια σας, διατηρώντας τα απαλά ακόμα και μετά την χρήση του αντισηπτικού.
a

ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΖΩΑ ΤΑ MINI CUTIE;

Τα Mini Cutie είναι cruelty-free. Δεν θα θέλαμε να βλάψουμε ποτέ κάτι τόσο cutie, όσο τα ζωάκια!
a

ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ MINI CUTIE?

Τα Mini Cutie σχεδιάζονται στην Αθήνα και παρασκευάζονται σε πιστοποιημένα εργαστήρια στην Κίνα.